Kokiais atvejais gali prireikti teisinių paslaugų?

teisinesknygosTeisinių paslaugų sfera labai plati. Ją sudaro ne tik juridinis atstovavimas administracinėse arba baudžiamosiose bylose. Teisininkas gali padėti atgauti skolas, sutvarkyti juridinės svarbos dokumentus. Į jo paslaugų sąrašą patenka ir įvairių sutarčių rengimas arba atidus įvertinimas.

Kuo gali būti naudingas verslo klausimais konsultuojantis bei įvairaus pobūdžio sutartis padedantis parengti teisininkas?

Verslo teisės akiratyje yra numatomos galinčios kilti problemos, todėl stengiamasi joms kuo greičiau užbėgti už akių. Verslo srities teisininkas klientui yra atsakingas už savalaikį su verslu susietų problemų sprendimą. O prieš rengdamas įvairaus pobūdžio sutartis visada atsakingai įsigilina į kliento siekius. Prireikus, padeda parengti ir netradicines sutartis, dalyvauja derybose su antrąja sutarties sudarymo puse.

Kadangi juridinė sutartis yra ne kas kita, o esminis sutarties šalių tarpusavio santykių teisinis pagrindas, jos sudarymo metu siekiama surasti išankstinius sprendimus, kurie padėtų pašalinti ateityje galinčias kilti problemas. Išmintingas sutarties parengimas ir yra pagrindinis teisinę pagalbą teikiančios pusės uždavinys, nes to dėka galima ateityje sutaupyti ne tik daug laiko, bet ir išvengti galimų finansinių nuostolių.

Kaip juridinė pagalba praverčia išieškant skolas iš skolininkų?

Skolų išieškojimas vykdomas taikant įstatymų leistas priemones. Tai vyksta labai greitai ir efektingai ir mažiausiomis skolos išieškojimo sąnaudomis. Skolų išieškojimas yra dviejų rūšių – ikiteisminis ir teisminis.

Pirmasis yra naudingas tuo, kad leidžia užkirsti kelią beviltiškų skolų susidarymui. Kuo greičiau skolos išieškojimas pradedamas, tuo greičiau išsprendžiama problema. Užsakius teisinio skolų išieškojimo paslaugą, skolos atgavimas vykdomas visais įmanomais teisėtais būdais.

Kokiais dar klausimais gali būti reikalinga teisinė profesionalaus juristo pagalba?

Profesionalaus juristo pagalba taip pat yra naudinga tada, kai kyla neaiškumų mokesčių apskaičiavimo bei deklaravimo klausimais. Tada teisines paslaugas teikiantis juristas ne tik konsultuoja šia tema, bet ir padeda parengti Valstybinei mokesčių inspekcijai prašymus dėl mokesčių sumokėjimo atidėjimo, mokestinių lengvatų taikymo ir kitais klausimais.  

Į teisines paslaugas įeina ir konsultacijos pajamų, nekilnojamo turto bei kitokių mokesčių taikymo klausimais. Jeigu jums reikia juristo pagalbos žinokite, jog įvairias teisines paslaugas teikia įmonė: eureka.lt.

24-58

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode