Mažeikių rajono savivaldybės administracijoje – pokyčiai

savivaldybespastatasNuo birželio 1 d. pakeista Mažeikių rajono savivaldybės administracijos struktūra. Darbą pradeda nauji skyriai, kai kurių keičiami pavadinimai. Tokiais pakeitimais siekiama efektyvinti Savivaldybės administracijos darbą.

Suformuoti nauji skyriai – Informacinių technologijų ir Statybos. Vietoje Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus du atskiri skyriai – Švietimo ir Kultūros, sporto ir paveldosaugos. Dalis skyrių vadinsis kitaip: buvęs Aplinkos ir sveikatos apsaugos skyrius – Aplinkos apsaugos skyriumi, Finansų skyrius – Finansų ir ekonomikos, Ryšių su visuomene skyrius – Komunikacijos, Socialinės paramos skyrius – Socialinių reikalų, Turto valdymo ir priežiūros skyrius – Turto valdymo, Žemės ūkio skyrius – Kaimo reikalų ir žemėtvarkos.

Kiti skyriai – Architektūros ir urbanistikos, Bendrasis, Buhalterinės apskaitos, Savivaldybės centralizuoto vidaus audito, Civilinės metrikacijos, Strateginio planavimo ir investicijų, Teisės ir personalo, Viešosios tvarkos, Viešųjų pirkimų, Vietinio ūkio – lieka tie patys.

Yra du nauji Savivaldybės administracijos direktoriui tiesiogiai pavaldūs specialistai: sveikatos reikalų koordinatorius (vyriausiasis specialistas) vietoje buvusio Aplinkos ir sveikatos apsaugos vyriausiojo specialisto (savivaldybės gydytojo) ir Savivaldybės vyriausiasis inžinierius (vyriausiasis specialistas).

Naujoji administracijos struktūra, specialistų kontaktinė informacija Savivaldybės interneto svetainėje www.mazeikiai.lt atnaujinama nuo birželio 3 d.

Mazeikiai.lt nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode